Gmbr sexsi mak datin do black women hate black men dating white women

Cerita begini…aku keje sebagai driver seorang dato’ kat damansara. Kalau dato’ tak ada pergi oversea aku jadi driver datin pulak. Satu hari tu dato’ kena pergi Indonesia sebab urusan pejabat. Aku ni sebagai driver dia tak kira malam atau siang. Jadi datin suruh aku teman kan dia malam tu sebab orang gaji dia ambik cuti sedaranya sakit. Malam tu lepas makan aku pun menonton tv dengan datin.

Ini kali kedua saya dikejutkan dengan bungkusan dari Poslaju.Usianya masih muda, masih di bawah 30 tahun dan dari segi fizikalnya, Nora masih cantik, potongan body pun ok macam anak dara, kira bergetah giler ah. Sejak kematian suaminya, Nora selalu diganggu oleh pemuda-pemuda di sekitar rumahnya yang sudah lama memendam rasa kepadanya. Aku pun bangun tutup vcd dan pasang lak siaran tv3. Best gak cerita nya aku rasa sebab cerita untuk tontonan i8 thn keatas sx. Tengah syok aku menonton tetiba aku rasa ada benda meraba kat tengkok aku. Kemudian aku rasa basah pulak, sah tengkok aku kena jilat. Aku tarik keluar batang aku dari mulut datin dan masuk kan pulak kan pantatnya. Lepas tu aku rasa benda lembut melekap kat belakang badan aku. Dalam hati aku kata, tak boleh bior datin je yang buat aku mesti bagi respon. Tapi tak le sampai terpancut sebab aku boleh control lagi. Aku tarik masuk batang aku kat pantat datin sehingga dia klimax beberapa kali.

Search for Gmbr sexsi mak datin:

Gmbr sexsi mak datin-72Gmbr sexsi mak datin-59

Dia cakap kat aku jangan off dulu sebab nanti dia nak tengok lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Gmbr sexsi mak datin”